sâmbătă, 2 februarie 2013

Castigatorul Top Chef este Giovanni Pisselli - Finala Top Chef 2 februarie Antena 1

Finalistii TopChef 2013

Castigatorul este Giovanni pisselli.

Finala Top Chef se va disputa sambata, 2 februarie, de la ora 20:30, atunci cand publicul va afla care este castigatorul show-ului culinar.

Vizionati finala emisiuni culinare Top Chef pe Antena 1, la ora 20 si 30 de minute, pe data de 2 februarie 2013 sambata seara.Top Chef Finala video online 2 februarie 2013, Top Chef Finala online 2.02.2013 video, Top Chef Finala video 2.02.2013 online, Top Chef Finala online video 2.02.2013

Finala Top Chef 2 februarie 20:30 pe Antena 1

Din cei 24 concurenti care au pornit pe acest drum au mai ramas doi, caci o finala pe cinste va avea doar doi combatanti ce se vor intrece in talent culinar pentru a primit titlul bine-meritat si premiul cel mare, bineinteles.
Juriul format in Nicolai Tand, Tudor Constantinescu si Joseph Hadad isi va da verdictul final sambata, cand lupta in bucatarie se va duce intre Nico Lontras si Giovanni Pisselli, cei doi finalisti. In seminfinala, tanarul Dragos  Bercea a fost eliminat la mustata in cadrul ultimei probe, iar Ionut Lupu si-a luat cutitele acasa inaintea sa.
Au au gatit cu tipuri de carne pretentioase si cu  ingrediente scumpe sau obisnuite, au pregatit sosuri, au lucrat in echipa sau individual si de fiecare data au reusit sa scape de la duel. Ei au reusit sa ajunga la cel mai mare duel din emisiunea culinara, si anume in finala.  Care va fi castigatorul, ramane de vazut. “Norvegianul” Nico a fost temut inca de la prima emisiune, talentul si maiestria sa in bucatarie facandu-i invidiosi pe ceilalti colegi, iar Giovanni “Macaronarul” i-a incantat de nenumarate ori pe jurati cu preparatele sale.
Cel mai important premiu primit pana acum este „Cel mai bun tanar entremetier”.
Antreul a fost castigat de Giovanni pisselli iar proba de desert a fost castigata de Giovanni pisselli.
Premiu cel mare oferit de Zahar Margaritar de 50.000 Euro este Giovanni pisselli.
Vezi in reluare finala de pe 2 februarie 2013 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu