duminică, 4 noiembrie 2012

Alina Puscas, gazda super show-ului Top Chef, stie sa gateasca orice!


Prezenta Alinei Puscas ca gazda a celui mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, Top Chef, nu se datoreaza doar talentului ei actoricesc, ci si temeinicelor sale cunostinte gastronomice. Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune si stie sa gateasca aproape orice! Marturie sta chiar logodnicul ei, Viktor, persoana pentru care Alina gateste cel mai des. Fin observator, Alina promite sa incerce si ea acasa delicioasele preparate gatite de cei 24 de bucatari inscrisi in competitia din super show-ul de la Antena 1.


Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, un super model cu sute de prezentari la activ, Alina Puscas trece printr-o mare incercare la Top Chef. Acest proiect vine tocmai in momentul in care Alina a decis sa isi schimbe complet stilul de alimentatie, alegand meniul lacto-vegetarian. Desi este mereu inconjurata de cele mari tentatii culinare, preparatele delicioase gatite de cei 24 de bucatari inscrisi in competitia Top Chef, ea trebuie sa le reziste.

Ca gazda a unui show de o asemenea anvergura nu au recomandat-o doar frumusetea si talentul actoricesc, ci si vastele sale cunostinte gastronomice. Alina gateste aproape orice, iar cel care se infrupta din delicioasele preparate este chiar logodnicul ei, Viktor. Si cum zi de zi se afla in fata unor preparate absolut delicioase, ea promite ca atunci cand timpul ii va permite, le va incerca pe toate.

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie, de la 20.30, un nou format de succes international si pune la grea incercare abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei romanesti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalitati din industria culinara romaneasca: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu