duminică, 4 noiembrie 2012

Antena 1 lanseaza Top Chef 5 noiembrie 2012


Postul Antena 1 a achiziționat licența pentru show-ul culinar Top Chef. Din informațiile paginademedia.ro, postul de televiziune al trustului Intact va lansa concursul de gătit în această toamnă. Show-ul va face competiție MasterChef-ului, lansat în această primăvară de Pro TV.
Show-ul va avea 12 ediții a câte 90 de minute, 24 de concurenţi vor intra în competiţie pentru a deveni Top Chef şi va debuta pe 5 noiembrie. Dintre concurenţi, doar unul singur poate fi primul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii.
Dacă Masterchef se adresează amatorilor de gătit, dintre care se alege câștigătorul, TopChef merge pe alt tip de concurenți. Astfel, TopChef va selecta cei mai buni bucătari din România, profesioniștii în ale gătitului fiind concurenți.
Juriul va fi format din Joseph HadadTudor Constantinescu și Nicolai Tand, cel care prezintă Euforia Cuisine.
Joseph Hadad este un chef israelian de origine arabă cu o experiență de peste 30 de ani în gastronomie. Timp de 15 ani el a fost Executive Chef la restaurantul Casa Vernescu. Din noiembrie 2011, Hadad a devenit Executive Chef la restaurantul Aqua și consultant la Sofa.
Tudor Constantinescu deține restaurantul boutique Chocolat. De la 15 până la 23 de ani a locuit în Belgia, unde a urmat studii de gastronomie. La 20 de ani, și-a deschis prima sa afacere, un mic laborator de patiserie la Bruxelles. După vârsta de 23 de ani, a lucrat, timp de 4 ani, la o firmă de consultanță gastronomică pentru industria hotelieră americană. În 2006, Constantinescu a pus bazele Chocolat.Top Chef
Nicolai Tand deține restaurantul franțuzesc La Cantine de Nicolai. El realizează la Euforia TV emisiunea culinarăEuforia Cuisine.
Top Chef este un format american, lansat peste Ocean în primăvara lui 2006. Show-ul este difuzat în 10 țări, fiind un show importat în timp în multe alte ţări de pe Mapamond precum Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia, unde a doborât recorduri de audienţă, oferindu-le telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi comeptitivă a gastronomiei de lux.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu